Sodasirup4you Det grønne Miljøvenlige alternativ Mindre belastning af klimaet Sodasirup4you Det grønne Miljøvenlige alternativ Mindre belastning af klimaet Sodasirup4you Det grønne Miljøvenlige alternativ Mindre belastning af klimaet
Du støtter miljøet og er aktivt med til at minimere belastningen af klimaet.

 

Når du bestiller hos os
bidrager du aktivt til at minimere belastningen af miljøet,
idet vi primært anvender RECYCLEDE papkasser når vi sender din ordre.

Amerikaneren Robert Gair opfandt bølgepapkassen i 1890, hvor den allerede bestod af massefremstillede, falsede, stykker, som kunne foldes sammen til kasser. Opfindelsen skete ved et tilfælde: Gair var trykker og fabrikant af papirposer i 1870’erne, og under trykning af et parti frøposer blev der skubbet til en metalskinne, der normalt skulle folde poserne, og i stedet blev de skåret over. Gair opdagede, at ved at skære og folde pap i én arbejdsgang kunne han lave præfabrikerede papkasser. Da bølgepap blev almindeligt, var det enkelt at overføre metoden til dette materiale, så i begyndelsen af det 20. århundrede kunne kasser af bølgepap erstatte de sædvanlige, håndlavede træemballager.

I midten af det 19. århundrede gjorde man en genial opdagelse, da man fandt på at afstive to bløde ark af pap med et mellemlag af foldet papir. Det gav et stift og lagerfast materiale, som også beskyttede varerne godt under transport.

Bølgepap blev patenteret i England i 1856 til brug som afstivning af høje hatte, men det var først den 20. december 1871, at man tog patent på bølgepap til transportembalage. Patentet blev udstedt til Albert Jones fra New York, New York, og det drejede sig om bølgepap med en glat papside. Den første maskine til fremstilling af store mængder bølgepap blev bygget i 1874 af G. Smyth, og samme år forbedrede Oliver Long Jones’ idé ved at beklæde bølgepappet med glatte papark på begge sider. Derved opstod bølgepap, som vi kender det i dag.

Bølgepap har fået en mindre renæssance i de senere år på grund af behovet for større miljøvenlighed, og det er blevet almindeligt at fremstille bølgepap .

Postevand er 900 gange mere miljøvenligt end flaskevand

Miljøpåvirkningen af 1,5 liter flaskevand er sammenlignelig med 9 badekar fyldt med postevand. Det kræver nemlig mange ressourcer at producere flaskevand og transportere det til butikkerne.

Skifter du flaskevandet ud er du samtidig med til at mindske plastikforurening og passe på vores havmiljø og naturressourcer.

Kilde: hofor.dk

 

Din krop har brug for masser af vand

Der er mange grunde til at det er sundt at drikke vand. Postevandet i Danmark har en ualmindelig høj kvalitet. På trods af det, har vi danskere en tilbøjelighed til at tage vores gode drikkevand for givet og se købevand som et finere produkt, hvilket det ikke er.

Masser af vand i kroppen er lige så vigtigt for din hud som dyre cremer. Hudceller, som er forsynede med vand, holder din hud blød og pæn.

En almindelig årsag til træthed og hovedpine er væskemangel. Mangler du vand i kroppen virker det sløvende på din koncentrationsevne og koordinationsevne. Hvis du føler dig sløv og ukoncentreret kan du prøve med et glas vand.

Rigeligt med vand hjælper din krop til at udnytte madens kostfibre bedre, så du holder din mave sund. Husk også, at et glas vand kan hjælpe dig til at holde sulten nede indtil næste måltid.

Det er en almindelig misforståelse, at danskvand skader dine tænder. Det er syren i læskedrikke som nedbryder emaljen. Men danskvand er mindre syreholdigt end fx et æble, så man kan roligt drikke løs. Se hvad specialisterne siger her politiken.dk